Přečtěte si naše články
Kromě zařízení a servisu vám do vaší kuchyně přinášíme i trochu inspirace. Vneste do ní čerstvé a neokoukané nápady, kterými ohromíte nejen své zákazníky. Objevte široká využití různých produktů i surovin a naučte se být nezapomenutelní.
Specializujeme se na gastro technologie, takže moc dobře víme, jak to v kuchyni chodí. Připravili jsme si pro vás spoustu tipů, jak dosáhnout úspěchu a zároveň si usnadnit práci.
Brand chef
Petr Soukup
Kdo by neměl rád vůni čerstvě upečené pizzy? Stačí projít kolem stánku a hned se všem kolemjdoucím sbíhají sliny. Možná vás už někdy napadlo, že by bylo skvělé mít vlastní pizza stánek a dělat radost lidem dobrým jídlem. A víte co? Není to vůbec nereálné.
Jak otevřít vlastní kebab prodejnu tak, aby byla úspěšná? V tomto článku najdete jasný a přehledný postup, co vše je potřeba zařídit, od prvního nápadu až po samotný provoz.
V tomto článku vás provedeme všemi krokys foodtruckem - od prvotního nápadu přes legislativu, vybavení až po marketing a budování stálé klientely. Tak pojďme na to.
Mnoho začínajících podnikatelů podceňuje, co všechno otevření kavárny obnáší, a právě proto jsme připravili tento článek. Provedeme vás krok za krokem tím nejdůležitějším, co byste měli vědět dřív, než podepíšete nájemní smlouvu nebo koupíte první kávovar.
Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu

Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice

Po–Pá: 8:00–16:00
Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře
Projekce a realizace technologických provozů
Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení