Přečtěte si naše články
Kromě zařízení a servisu vám do vaší kuchyně přinášíme i trochu inspirace. Vneste do ní čerstvé a neokoukané nápady, kterými ohromíte nejen své zákazníky. Objevte široká využití různých produktů i surovin a naučte se být nezapomenutelní.
Specializujeme se na gastro technologie, takže moc dobře víme, jak to v kuchyni chodí. Připravili jsme si pro vás spoustu tipů, jak dosáhnout úspěchu a zároveň si usnadnit práci.
Brand chef
Petr Soukup
Otevřít si vlastní cukrárnu, to je sen mnoha lidí, kteří milují sladké, tvořivost a práci s lidmi. Jenže jak na to, aby to nebyl jen sen, ale skutečně fungující podnik?
Kdo by neměl rád vůni čerstvě upečené pizzy? Stačí projít kolem stánku a hned se všem kolemjdoucím sbíhají sliny. Možná vás už někdy napadlo, že by bylo skvělé mít vlastní pizza stánek a dělat radost lidem dobrým jídlem. A víte co? Není to vůbec nereálné.
Jak otevřít vlastní kebab prodejnu tak, aby byla úspěšná? V tomto článku najdete jasný a přehledný postup, co vše je potřeba zařídit, od prvního nápadu až po samotný provoz.
V tomto článku vás provedeme všemi krokys foodtruckem - od prvotního nápadu přes legislativu, vybavení až po marketing a budování stálé klientely. Tak pojďme na to.
Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu

Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice

Po–Pá: 8:00–16:00
Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře
Projekce a realizace technologických provozů
Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení