Přečtěte si naše články
Kromě zařízení a servisu vám do vaší kuchyně přinášíme i trochu inspirace. Vneste do ní čerstvé a neokoukané nápady, kterými ohromíte nejen své zákazníky. Objevte široká využití různých produktů i surovin a naučte se být nezapomenutelní.
Specializujeme se na gastro technologie, takže moc dobře víme, jak to v kuchyni chodí. Připravili jsme si pro vás spoustu tipů, jak dosáhnout úspěchu a zároveň si usnadnit práci.
Brand chef
Petr Soukup
Pomalu a jistě se nám sice blíží grilovací sezóna ke konci, ale i tak není nikdy pozdě na kvalitní a dobře udělaný poctivý hamburger. S pořádným Hamburgerem se vaše grilování stane jedinečnou akcí na kterou vaši zákazníci rozhodně jen tak nezapomenou a budou se k Vám rádi zase vracet. V dnešní době je celkem běžné najít jakoukoli restauraci která připraví pro zákazníka Hamburger. Ale každá restaurace si je upravuje tak trochu podle svého a proto my se nyní podíváme jak připravit takovou jednoduchou Americkou klasiku která když je dobře udělaná je skvělá i v konkurenci ostatních Hamburgerů.
V minulé části jsme si řekli recept na výborný originální hovězí hamburger který každého dostane. Ale co když host nechce hovězí. Proto mu můžeme nabídnout senzační kuřecí hamburger který sice není tak běžný jako klasický hovězí ale přesto je to skvělá alternativa pro ty co nechtějí hovězí.
Sice se nám pomalu blíží grilovací sezóna ke svému konci ale i tak není nikdy na škodu zpříjemnit si den skvělým hovězím steakem s dobrou omáčkou. A proto si dnes jeden takový steak připravíme.
Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu
Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice
Po–Čt: 8:00–17:00Pá: 8:00–16:00
Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře
Projekce a realizace technologických provozů
Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení