Přečtěte si naše články
Kromě zařízení a servisu vám do vaší kuchyně přinášíme i trochu inspirace. Vneste do ní čerstvé a neokoukané nápady, kterými ohromíte nejen své zákazníky. Objevte široká využití různých produktů i surovin a naučte se být nezapomenutelní.
Specializujeme se na gastro technologie, takže moc dobře víme, jak to v kuchyni chodí. Připravili jsme si pro vás spoustu tipů, jak dosáhnout úspěchu a zároveň si usnadnit práci.
Brand chef
Petr Soukup
Zařízení vlastní kavárny je snem mnoha lidí. Kromě vášně pro kávu a pohostinství je však potřeba věnovat pozornost mnoha důležitým aspektům, které rozhodují o úspěchu podniku. V tomto článku se podíváme na to, co je klíčové při zakládání a zařizování kavárny, a na co byste rozhodně neměli zapomenout.
Výběr správného konvektomatu pro váš gastro provoz závisí na několika klíčových faktorech. Konvektomaty jsou multifunkční zařízení, která kombinují funkce pečení, vaření v páře, grilování a další techniky, což je činí nenahraditelným pomocníkem v profesionální kuchyni.
Pokud se chystáte na otevření restaurace, hospody, kavárny nebo jiné provozovny v pohostinství, máte jistě starostí nad hlavu. Jestliže jste našli vhodný prostor a přetvořili ho k obrazu svému, je na čase vybrat gastrovybavení. Jak na to?
Pomalu a jistě se nám sice blíží grilovací sezóna ke konci, ale i tak není nikdy pozdě na kvalitní a dobře udělaný poctivý hamburger. S pořádným Hamburgerem se vaše grilování stane jedinečnou akcí na kterou vaši zákazníci rozhodně jen tak nezapomenou a budou se k Vám rádi zase vracet. V dnešní době je celkem běžné najít jakoukoli restauraci která připraví pro zákazníka Hamburger. Ale každá restaurace si je upravuje tak trochu podle svého a proto my se nyní podíváme jak připravit takovou jednoduchou Americkou klasiku která když je dobře udělaná je skvělá i v konkurenci ostatních Hamburgerů.
Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu
Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice
Po–Čt: 8:00–17:00Pá: 8:00–16:00
Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře
Projekce a realizace technologických provozů
Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení