ico0
picture

Profi vařiče Sous-Vide do gastro provozů

category-image

Pokud hledáte maximáoní přesnost a šetrnost při vaření, jsou naše sous-vide vařiče nepostradatelným vybavením. S touto inovativní metodou přípravy jídel dosáhnete maximální chuti a konzistence, výsledné pokrmy potěší i ty nejnáročnější chuťové pohárky. Šetrné a pomalé vaření ve vakuu metodou Sous-Vide je zdravé a šetrné k potravinám i masu. Naše sous-vide vařiče nabízejí přesné a stabilní teplotní kontroly, což umožňuje dosáhnout optimálních výsledků při vaření. Můžete kontrolovat teplotu vody s přesností na desetiny stupně, což znamená, že každý kousek masa nebo zeleniny bude připraven přesně podle vašich požadavků. Díky sous-vide metodě je zaručeno, že vaše jídlo bude mít dokonalou chuť a optimální šťavnatost. Potraviny jsou pečlivě zapečetěny v vakuumu a pomalu vařeny ve vodě při nízké teplotě, což vede k optimálnímu zachování chutí a textur.

Poradíme vám se zařízením profi kuchyně

Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu

GASTRONOM - TECHNIK s.r.o.

ico

Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice

ico

Po–⁠Čt: 8:00–⁠17:00Pá:   8:00–⁠16:00

service

Prodej velkokuchyňského zařízení a inventáře

service

Projekce a realizace technologických provozů

service

Montáž, opravy a repas gastronomického zařízení