Pomalu a jistě se nám sice blíží grilovací sezóna ke konci, ale i tak není nikdy pozdě na kvalitní a dobře udělaný poctivý hamburger. S pořádným Hamburgerem se vaše grilování stane jedinečnou akcí na kterou vaši zákazníci rozhodně jen tak nezapomenou a budou se k Vám rádi zase vracet. V dnešní době je celkem běžné najít jakoukoli restauraci která připraví pro zákazníka Hamburger. Ale každá restaurace si je upravuje tak trochu podle svého a proto my se nyní podíváme jak připravit takovou jednoduchou Americkou klasiku která když je dobře udělaná je skvělá i v konkurenci ostatních Hamburgerů.
Aby jsme ušetřily naše ruce a nemuseli bojovat s mícháním takové dávky masa použijeme k důkladnému promíchání hnětač (hnětač na těsto).
Ale co by to bylo za Hamburger bez pořádné porce domácích hranolek.
Brand chef
Petr Soukup
Pro další informace nás kontaktujte na telefonním čísle nebo nám napište prostřednictvím e-mailu
Táborská 191/127615 00 Brno - Židenice
Po–Čt: 8:00–17:00Pá: 8:00–16:00